Sofokus sopimukseen Mediaboxin kanssa

Sofokus on solminut sopimuksen teknisten asiantuntijapalveluiden tarjoamisesta Mediaboxille ja sen asiakkaille. Mediabox on sanomalehtien ja kustantajien järjestelmiin erikoistunut yritys, joka on toiminut vuodesta 1993.

“Olemme erittäin tyytyväisiä uuden yhteistyökumppanin löytymiseen, jonka korkealaatuinen toimintatausta takaa asiakkaillemme hyvän palvelun myös jatkossa.” toteaa Mediaboxin toimitusjohtaja Juha Siintola.

Sopimus kattaa sanomalehtien ja kustantajien käyttämien julkaisujärjestelmien (mm. E-DRUM) asennuksen, ylläpidon, koulutuksen ja jatkokehityksen loppuasiakastarpeen mukaisesti. Sopimukseen kuuluu myös laitteisto- ja ohjelmistoympäristöjen evaluointi ja optimointi sekä ylläpidolliset tehtävät.

”Mediaboxin kanssa solmimamme yhteistyösopimus on osoitus pitkäjänteisestä työstämme teknisesti haastavien ohjelmistotoimitusten parissa. Mediabox perehtyi toimintaamme erityisen tarkkaan ja vakuuttui paitsi teknisestä ja laadullisesta osaamistasostamme myös asiakaspalveluhenkisyytemme.” kuvailee Sofokus Oy:n toimitusjohtaja Teemu Malinen. “Olemme erityisen tyytyväisiä siihen, että sopimus takaa vankan pohjan pitkäjänteiselle yhteistyölle, mitä painotamme yhteistyösopimuksissamme. Sopimus vahvistaa asemaamme markkinoilla luotettuna vaativien Internet-ohjelmistojen asiantuntijana, joka osaa soveltaa toimituksissaan sujuvasti niin perinteisempiä kuin uudempiakin teknologioita.” jatkaa Malinen.

Sofokus Oy on suomalainen korkean osaamisen ohjelmistotalo, joka tuottaa yrityksen liiketoimintaa tukevia nykyaikaisia selainpohjaisia ohjelmistoratkaisuja. Yritys on myös kehittänyt menetelmäpatentoidun Saturn Server™ tuotealustan, jota se hyödyntää asiakaskohtaisten Internet-ratkaisujen toteuttamisessa. Yritys on perustettu vuonna 2000, avainhenkilöstön omistaja ja kannattavasti kasvava.