Hei olen Lotta, hauska tutustua!

Hyppäsin viime viikolla Sofokuksen markkinointijohtajan rooliin, osaksi Sofokuksen pientä mutta tehokasta markkinointitiimiä. Vastuullani on Sofokuksen kansainvälisen markkinoinnin ja viestintästrategian kehittäminen sekä jalkauttaminen yhdessä brändistä vastaavan Lauriina Holmströmin kanssa.

Juureni ovat vahvasti B2B-myynnissä. Aiemmassa työpaikassani Meltwaterilla toimin yhteensä 7 vuoden ajan myynti- ja kehitystehtävissä ja pääsin kartuttamaan osaamistani liiketoiminnan eri osa-alueilla.

Markkinointi vei minut lopullisesti mukanaan, kun väitöskirjatutkimukseni kautta tutustuin inbound-markkinoinnin periaatteisiin. Inbound-markkinoinnissa viehättää sen tavoitteellisuus ja ennen kaikkea mitattavuus.

Näen, että yrityksillä on edelleen vaikeuksia valjastaa myynti ja markkinointi saumattomaan yhteistyöhön ja uskon vahvasti, että kummaltakin puolelta pöytää keräämäni kokemukset mahdollistavat aivan uudenlaisen kimpassa tekemisen meiningin.

Minut on otettu erittäin lämpimästi vastaan ja viikon aikana ajatuksiaan on jakanut jo toistakymmentä ihmistä. On upea nähdä, että markkinoinnilla on selkeä strateginen paikka Sofokuksen liiketoiminnan ytimessä ja nyt on selkeästi aika kääriä hihat ja ruveta töihin!

Halusimme Lotan mukaan viemään viestiämme maailmalle ja auttamaan asiakaskuntaamme poikkeuksellisen myyntihenkisellä markkinointiosaamisella. Haluamme suoraan sanottuna lyödä ihan uutta vaihdetta silmään liiketoiminnassamme. Sofokuksen perustaja Teemu Malinen sanoo.

Vapaa-ajalla olen kolmeakymmentä lähestyvä pienen pojan äiti, puutaloasukki Turun Portsasta, maailmanmatkaaja sekä intohimoinen viininmaistelija.

Mitä me voisimme tehdä yhdessä?

Minuun voit olla yhteydessä esimerkiksi PR-, media- ja markkinointiasioissa sekä mahdollisissa yhteistyökuvioissa. Autan sinua mielelläni myös yrityksesi inbound-markkinointiin liittyvissä asioissa.

Työpöytäni sijaitsee virallisesti Turussa mutta kuljen sujuvasti Helsinkiin ja muualle Suomeen aina tarvittaessa.

Ollaan yhteydessä ja linkkaudutaan vaikka LinkedInissä!