Järjestelmä palvelee saumattomasti kaikkia tapahtumanjärjestämisen kohderyhmiä.

Antti Korhonen

Toimitusjohtaja, Liveto

Miksi Sofokus Tickets™?

Ohjelmiston ostaminen pilvipalveluna (Software-as-a-Service eli SaaS) on erinomainen ja kustannustehokas tapa hankkia ohjelmistoja. Mikäli tavoitteenasi on kilpailuedun tavoittelu, on tarkasti oman liiketoiminnan tarpeisiin mukautettu ratkaisu yleensä ylivoimainen yleisesti saatavilla oleviin pilvipalveluihin verrattuna. Sofokus Tickets™ on ratkaisu juuri tähän tarpeeseen. Se tarjoaa valmiin kivijalan räätälöityihin lipunmyyntitarpeisiin.

Kenelle Sofokus Tickets™ on tarkoitettu?

Mikäli tarvitset modernia lipunmyyntitoiminnallisuutta liiketoimintatarpeisiisi integroituna, Sofokus Tickets™ ratkaisu on erinomainen vaihtoehto. Sofokus Tickets™ -pohjaisia ratkaisuja on toteutettu mm. linja-autoliikenteeseen, huvipuistotoimialalle ja tapahtumabisnekseen. Sofokus Tickets™ ratkaisuissa on toimintoja mm. ennakkolipunmyyntiin ja lipun toimittamiseen sähköisesti QR-koodin kera PDF-muodossa asiakkaalle. Sofokus Tickets™ ratkaisut ovat vapaasti liitettävissä esimerkiksi kassajärjestelmiin ja toiminnanohjaukseen – jopa kilpaileviin lipunmyyntitoimialan ratkaisuihin.

Tavoittelet kilpailuetua

Tarvitset integroitavuutta

Kaipaat personoinoitavuutta

Mikä on Sofokus Tickets™?

Sofokus Tickets™ on Sofokuksen omaa ohjelmistotuotantoa ja perustuu moderneihin verkkopohjaisiin ratkaisuihin. Ratkaisua voidaan muokata yksilöllisiin tarpeisiisi ja liittää kiinteäksi osaksi liiketoimintaasi. Oma liiketoiminta voi olla perinteistä lipunmyyntipalvelua tai hyvin spesifistä kuten linja-autoliikenteen reititystä.
Skaalautuu massiivisiin volyymeihin
100% integroitavuus
Turvallinen alusta lipunmyynnille
Myimme jo pilottivaiheessa uuden lippujärjestelmän kautta huomattavasti enemmän ennakkolippuja kuin aikaisemmin.
Tomi Lohikoski
Toimitusjohtaja, Muumimaailma

 

Liiketoimintalähtöistä verkkopalvelukehitystä

Ole yhteydessä meihin

Kerro lipunmyyntitarpeesi, kartoitamme ilmaiseksi soveltuuko Sofokus Tickets™ tarpeisiisi.

FAQ

Mikäli haluat lisätietoja, voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostilla.

 • Mikä on Sofokus Tickets™?

  Sofokus Tickets™ on ratkaisu liiketoimintatarpeeseesi räätälöidyn lipunmyyntipalvelun tuottamiseen turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Voit ajatella ratkaisua ”lipunmyynnin verkkokauppa-alustana”.

 • Miten Sofokus Tickets™ vertautuu muihin järjestelmiin?

  Käytännössä lähes kaikki markkinoilla tarjolla olevat lipunmyyntivaihtoehdot ovat valmistuotteita tai valmiita pilvipalveluita. Mikäli tarpeesi vaatii liiketoimintakohtaista räätälöintiä, asettavat kilpailevat ratkaisut lukuisia rajoitteita siihen miten niitä kytketään muihin järjestelmiisi tai miten ne toimivat. Sofokus Tickets™ ratkaisu hyödyntää moderneja verkkopohjaisia teknologioita, joilla saadaan tuotettua tarkalleen tarpeitasi vastaava lipunmyyntipalvelu.

 • Millaisiin tarpeisiin ratkaisua voi hyödyntää?

  Sofokus Tickets™ ratkaisu soveltuu käytännössä kaikenlaisiin moderniin lipunmyyntiin. Sofokus Tickets™ ratkaisuja on toteutettu mm. tapahtuma-, kuljetus- ja huvipuistotarpeisiin. Jokaisen toimialan tarpeet eroavat toisistaan pinnan alla melkoisestikin esim. linja-autoliikenteessä tarvitaan monimutkaista reititysalgoritmiikkaa, kun taas tapahtumamyynnissä pitää varautua suuriin kuormapiikkeihin suosikkibändin lippujen tullessa myyntiin. Mikäli sinulla on lipunmyyntitarve, ole yhteydessä, kartoitamme sinulle ilmaiseksi tuotealustamme sopivuuden tarpeisiisi.

 • Mitä Sofokus Tickets™ ratkaisu maksaa?

  Sofokus Tickets™ ratkaisun hinta riippuu liiketoimintasi erityispiirteistä. Mikäli sinulla on lipunmyyntitarve, ole yhteydessä, kartoitamme sinulle ilmaiseksi sopivuuden tarpeisiisi ja teemme niin halutessasi tarjouksen.