Bisnes on mennyt etämoodiin. Viestit viuhuvat, sosiaalinen media laulaa ja meiliboksit paukkuvat. Tuntuuko kuitenkin siltä, että tarvitsisit lisäapua yrityksesi digitaalisen näkyvyyden parantamiseen? Keräsimme muutaman vinkin, joilla parannat näkyvyyttäsi verkossa. Tämä on osa 3 blogisarjasta Yrityksen selviytymisopas – Muuta toimintasi digitaaliseksi.

Panosta sisältöön ja sen näkymiseen verkossa

Ainahan sisällön laadulla on merkitystä, mutta juuri nyt huomiosta saa tosissaan kilpailla. Ilman hyvin mietittyä punaista lankaa on vaikea saada ihmisiä kiinnostumaan. Hyvä viesti on ajankohtainen ja tarjoaa mielellään nopeasti apua tai lisäarvoa.

Jos haluat nopeasti opit talteen siitä, miten optimoit sisältösi paremmin näkyville verkkosivuillasi tai blogissasi, katso Lauriinan suosittu webinaari sisällöntuottajalle. Webinaarissa Lauriina käy läpi hakukoneoptimointia sivuston käyttäjä edellä ja sisällöntuottajan saappaat jalassa.

Sisällöntuottaja, kirjoita ihmiselle älä hakukoneelle - webinaaritallenne
Katso ilmainen webinaari: Hakukoneoptimointi & sisältö

Tehosta viestisi näkymistä maksullisella mainonnalla

Hyvä sisältö leviää itsekseen. Totta, mutta vain hyvin harvan sisällön kohdalla. Todellisuudessa verkossa näkyminen vaatii jatkuvia taloudellisia panostuksia. Hyvä puoli panostuksessa on investoinnin tehon seurattavuus.

Seuraava osa yrityksen selviytymisoppaasta kriisitilanteessa ilmestyy torstaina 26.3.2020.

Joskus kuulee vieläkin, että maksettu mainonta sopii vain kuluttajille viestimiseen tai verkkokaupoille. Todellisuudessa käytännössä mitä tahansa kannattaa mainostaa verkossa. Mikäli maksullinen mainonta ei ole tuttua, kannattaa kokeilla.

Hyödynnä verkostojasi

Vaikka sinulla ei olisi omaa mediaa (blogi, podcast tms.) voit hyödyntää omia ja yrityksesi verkostoja. Tarvitset vain hyvää sisältöä, joka kiinnostaa verkostoasi. Aktiivisuus palkitaan tykkäyksillä, kommenteilla ja jaoilla, joilla voit edesauttaa viestiesi näkymistä verkossa.

Elämme kaikki samassa poikkeustilanteessa, joten liian päällekäyvä digitaalinen markkinointi ei ole välttämättä hyvä idea. Autetaan siis toisiamme ja tullaan vastaan puolin sekä toisin. Sillä kyllä ne pyörät pyörivät huomennakin 💙


P.S. Jos kaipailet sparrailua digimarkkinoinnista, heitä meille viestiä, niin soitellaan! 😊