Mediatiedote 9.12.2021

Sofokus on valittu ainoana suomalaisena yrityksenä yhdeksi kansainvälisen International Innovation Awards 2021 -kilpailun voittajista sarjassa ”Organisaatiot ja kulttuuri”. Kilpailun muita voittajia ovat muun muassa Vodafone Saksa, Dubain poliisilaitos ja MIT Hong Kong. 

International Innovation Awards (IIA) on kansainvälinen ohjelma, joka palkitsee merkittäviä keksintöjä ja kannustaa yrityksiä investoimaan innovointiin. Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä voitosta, sillä olemme kehittäneet Better Monday® -konseptia lähes vuosikymmenen ajan.

”Uskomme, että asiantuntijatyö on globaalissa murroksessa, ja työhyvinvointi on nousemassa yhdeksi tärkeimmistä tekijöistä työnantajakuvan rakentamisessa. Kaikki lähtee ihmisistä, niin myös mallimme”, kiteyttää Milla Heikkilä, Sofokuksen Chief Happiness Officer. 

Better Monday® -konsepti sai alkunsa vajaat kymmenen vuotta sitten Sofokuksen omista tarpeista muuntautua modernisti ohjautuvaksi ja johdetuksi asiantuntijayritykseksi. Olemme esimerkiksi korvanneet perinteisen johtoryhmän virtuaalisella The Expendables -päätöksentekofoorumilla, johon kuka tahansa henkilökunnasta voi halutessaan osallistua. Tarjoamme myös henkilöstöllemme viikon palkallista LifeSaver-lomaa, jolla taistellaan pandemiauupumusta vastaan. 

”Juhlistamme IIA-kisassa menestymistämme julkaisemalla ’Oppimisen Lämpömittarin’, joka on käytännönläheinen malli nopeuden ekonomian saavuttamiseen kasvua tavoittelevissa organisaatiossa”, kertoo Teemu Malinen, Sofokuksen perustaja.

Oppimisen lämpömittari

Lataa maksuton oppimisen lämpömittari täältä >>

Haluaisitko oppia lisää siitä, miten maailman innovatiivisimmissa organisaatioissa rakennetaan parempia maanantaita? Tutustu Chief Happiness Officerimme Milla Heikkilän luotsaamaan Better Monday® -podcastiin!