Käyttöliittymäsuunnittelu varmistaa palveluiden toimivuuden

KäyttöliittymäsuunnitteluTaitavasti suunniteltu käyttöliittymä huomioi kaikenlaiset käyttäjät.
Helppous ja nopeus ovat käytettävyyden avainsanat.

Rakenna nettisivut ja ohjelmistot, joita henkilökuntasi ja asiakkaasi käyttävät mielellään. Satsaus käyttöliittymän toimivuuteen maksaa itsensä takaisin muun muassa yrityksesi imagon parantumisena, käyttö- ja koulutuskustannusten pienentymisenä, sekä asiakastyytyväisyytenä.

Käyttöliittymä määrää käyttäjien työn tehokkuuden ja tarkkuuden

Hankala ja monimutkainen ohjelma tekee työnteosta vaikeaa ja vastenmielistä.

Helppous ja nopeus näkyy rutiinitöihin käytetyn ajan vähenemisenä ja työ tehostuu. Selkeällä käyttöliittymällä vähennät myös jatkuvaa koulutustarvetta. Työaikaa säästyy tärkeämpien töiden tekemiseen.

Tuottaessamme sähköisiä liiketoimintaratkaisuja panostamme käytettävyyteen. Käyttöliittymän suunnittelu lähtee aina käytettävyyden näkökulmasta, oli kyse sitten yrityksille tai kuluttajille suunnatusta palvelusta.

Palveleva käyttöliittymä takaa asiakastyytyväisyyden.
Tyytyväinen asiakas on asiakas jatkossakin.

Ostaminen kannattaa tehdä helpoksi ja nopeaksi. Monimutkaisesti toimivat nettisivut saavat potentiaaliset asiakkaasi poistumaan sivuiltasi jo ennen kuin he ovat ehtineet tutustua tuotteisiisi kunnolla.
Huolehdi siitä, että informaation saaminen on helppoa ja vaivatonta, ja että ostaminen on mukava tapahtuma, joka ei vie liikaa aikaa.

Käyttämisen helppous nostaa käyttäjätyytyväisyyttä ja on edullinen satsaus palvelun tai tuotteen tarjoajan mielikuvan parantamiseen kuluttajien silmissä. Helposti käytettävä ja visuaalinen sivusto luo yrityksestäsi positiivisen kuvan.

Mikä tärkeintä, hyvä käyttöliittymäsuunnittelu helpottaa kauppojen tekemistä myös jatkossa. Kun asiakkaan ei tarvitse etsiä tuotetietoja tai muuta tärkeää informaatiota, vaan kaikki on muutaman klikkauksen päässä, ostamisen todennäköisyys kasvaa huomattavasti.

Avullamme rakennat liiketoimintaasi tukevan järjestelmän

Teemme sinulle tarpeidesi mukaisen sivuston, joka on suunniteltu asiakkaittesi tarpeiden mukaan. Järjestämme myös tarvittaessa kohderyhmätestaukset tai analysoimme olemassa olevan verkkopalvelusi käytettävyyden ja toiminnan etenkin kiireisinä aikoina, jolloin ohjelmasi ovat kovalla kuormituksella. Erittäin vaativissa ja isoissa hankkeissa käytämme kumppanina alan erikoisosaajia ja varmistamme kokonaisuuden toimivuuden.

Valitsemme projektiin oikeat teknologiat sekä käytettävyyden että teknologisen joustavuuden näkökulmasta. Hyödynnämme mm. lukuisia Javascript-tekniikoita (kuten JQuery ja ExtJS) sekä kaupallisia tuotteita kuten Microsoft Silverlight, Adobe Flex ja Adobe Flash.

Haluan lisätietoja. Jätä yhteydenottopyyntö tai soita Otolle 044 799 2908 Haasta OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä

Avulias joukkomme ratkaisee verkkopalveluhaasteesi,
ota siis rohkeasti yhteyttä!


Please leave this field empty.

×
Tilaa uutiskirje

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme, niin pysyt kartalla
siitä mitä me teemme. Uutiskirje ilmestyy n. 6krt/v.

×
No voi harmi! Kerro meille miksi

×
Liity sisäpiiriin

Tilaa uusimmat postaukset suoraan sähköpostiisi.

tabletti
×