Nokankoputuksia

Nokankoputuksia

Tämä blogi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia ymmärtämään paremmin sähköistä liiketoimintaa.

Sofokus ICT-Kampus 2008 rekrytapahtumassa

0

5.2.2008

 

Sofokus Oy osallistuu ICT Kampus 2008 rekrytointitapahtumaan, joka pidetään 6.2.2008 Turussa, ICT Talossa klo 13:00-17:00. Tapahtumapaikalla pääsee tutustumaan yrityksiin. Kävijöille on myös tarjolla buffet. Lisätietoa osoitteesta www.kampusturku.net.

Turun yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen ura- ja rekrytointipalveluyksiköiden yhteisten KAMPUS-rekrytointitapahtumien sarja jatkuu keskiviikkona 6.2.2008, kun ICT-alan työnantajat kohtaavat tieto- ja viestintäteknologia-alojen opiskelijoita yliopistoista ja ammattikorkeakouluista.

Vuoden 2007 ICT KAMPUS -tapahtumaan osallistui 20 työnantajaa ja yli 500 opiskelijaa. ICT-talossa opiskelee yli 2000 korkea-asteen opiskelijaa Turun yliopistosta, Åbo Akademista ja Turun ammattikorkeakoulusta. Näiden lisäksi tilaisuuteen on odotettavissa osallistujia mm. Turun kauppakorkeakoulusta ja Yrkeshögskolan Sydvästistä. Opiskelijat ja vastikään valmistuneet työnhakijat ovat kiinnostuneita alan yritysten tarjoamista työmahdollisuuksista, kesätöistä sekä harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikoista.

ICT KAMPUS 2008 -tapahtumassa yritykset voivat esitellä toimintaansa ja tavata opiskelijoita sekä perinteisillä messustandeilla että tietoiskuissa. Tapahtuman seminaariosuudessa kuullaan ammattilaisten ja tutkijoiden näkemyksiä alan osaamistarpeista ja työmarkkinoiden trendeistä. Tapahtumassa on mukana myös Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden harjoitusyritysmessut.

Tervetuloa mukaan !

Jos pidit lukemastasi tai sinulla on lisättävää kommentoi.


Ota yhteyttä

Avulias joukkomme ratkaisee verkkopalveluhaasteesi,
ota siis rohkeasti yhteyttä!


Please leave this field empty.

×
Tilaa uutiskirje

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme, niin pysyt kartalla
siitä mitä me teemme. Uutiskirje ilmestyy n. 6krt/v.

×
No voi harmi! Kerro meille miksi

×
Liity sisäpiiriin

Tilaa uusimmat postaukset suoraan sähköpostiisi.

tabletti
×

Liity Sofokuksen Sisäpiiriin, saat blogipostaukset tuoreina sähköpostiisi

tabletti