Kasvu Open on kansanliike, joka tuo kasvun kaikkien ulottuville. Se valjastaa maan parhaat asiantuntijat, näkemyksellisimmät sijoittajat ja kokeneimmat yrittäjät pohtimaan juuri sinun yrityksesi kasvun mahdollisuuksia – ilmaiseksi. Varsinais-Suomen kasvuyritysten kumppanit haluavat tarjota alueen yrityksille mahdollisuuden testata omia kasvumahdollisuuksiaan ja löytää polkuja kasvun toteuttamiseksi.

Sofokuksen perustaja ja toimitusjohtaja Teemu Malinen kertomassa, mitä kasvuun vaaditaan, Varsinais-Suomen Kasvupolun Startissa maanantaina 2.3.2015.

Kasvupolku on areena, jossa ovat mukana kasvusta kiinnostuneet yritykset sekä heidän partnerinsa. Se on konkreettinen tapa kiihdyttää yrityksiä ja alueen verkostoa kasvuun. Ainutlaatuisten ja testattujen työpajametodien avulla mukana olevat yritykset saavat omista kasvusuunnitelmistaan enemmän tietoa kuin normaalisti kokonaisen vuoden aikana. Mukana olevat yritykset saavat paitsi huipputason sparrausta, myös medianäkyvyyttä Kasvu Openin kanavissa.

Kasvu Open

Varsinais-Suomen Kasvupolku käsittää neljä päivää. Kasvupolun rakenne koostuu kaikille avoimesta starttitilaisuudesta, kahdesta Kiitoratapäivästä sekä seudun yhteisestä finaalitilaisuudesta. Alueen Kasvupolun voittaja jatkaa valtakunnalliseen Kasvu Open 2015 finaaliin.

Osallistu kasvupolulle lähettämällä oma kasvusuunnitelmasi hakulomakkeella 12.1. alkaen tai osallistu Varsinais-Suomen Kasvupolun avoimeen starttipäivään 2.3.2015. Kasvupolun tuomaristo valitsee hakemusten perusteella 15 yritystä mukaan Kasvupolun sparraukseen.

Varsinais-Suomen Kasvupolku Startti 2.3.2015 Kokouskeskus Maunossa (BioCity), Tykistökatu 6, klo 13.00–15.00. 

Kasvu Open