Liveto on suomalainen tapahtumanmyyntipalvelu, jonka koko toiminta tähtää asiakkaan menestykseen, mitä mitataan hymyillä ja euroilla. Katso asiakashaastatteluvideo Liveton toimitusjohtajasta Antti Korhosesta.

Alustatalous on Liveton kilpailukyvyn ytimessä

Liveto on mainio esimerkki siitä miten pieni yritys kilpailee alustatalouden keinoin isoja yrityksiä vastaan erittäin kilpailulla toimialalla. Liveton liiketoiminta perustuu avoimeen kommunikaatioon, asiakkaan arvostamiseen ja moderneihin menetelmiin sekä perinteisessä että sähköisessä toiminnassa. Katso alta video, jossa Liveton perustaja Antti Korhonen kertoo yrityksen toiminnasta.

Liveton liiketoiminnan ydin palvelee kaikkia sidosryhmiä

Liveton ohjelmistototeutus on Sofokuksen käsialaa ja sen sydämenä on digitaalinen ydin, jota Liveto sekä sen asiakkaat ja kumppanit hyödyntävät hyvin muotoillun rajapinnan kautta. Lipunmyynnin erityisenä teknisenä haasteena ovat valtavat kuormituspiikit silloin kun suosikkiartistin liput pamahtavat myyntiin.

Tämän teknisen ratkaisun ansiosta meillä on hyvin joustovaraa siinä kohtaa, kun teemme strategisia päätöksiä liiketoimintamme osalta. -Antti Korhonen

Liveton tekninen arkkitehtuuri on muotoiltu joustavaksi ja se mahdollistaa erityisesti nopean skaalautumisen liikennemäärien mukaisesti. Erilaiset kohderyhmät kytketään alustaan joko suoraan rajapintojen kautta tai valmiiden käyttöliittymien kautta.

Haluatko tietää lisää alustataloudesta?

Kirjoitimme opaskirjasen epäreilun kilpailuedun rakentamisesta alustojen aikakaudella. Oppaassa Sofokuksen perustaja, Teemu Malinen, kertoo siitä, miten voittavat liiketoiminnat hyödyntävät alustoja toimintansa ytimessä.

Lataa maksuton opas täältä

Alustatalous Basic™ -kanvaasikokoelma on liikkeenjohdolle suunnattu digitaalisen kilpailuedun ideoinnin työkalupakki.

Saat kanvaasikokoelman käyttöösi täältä