Sinun kannattaisi harkita blogin perustamista” tulee aika ajoin todettua asiakkaille kun keskustellaan sähköisestä liiketoiminnan kehittämisestä. Aika usein se palautuu vastakysymyksenä: “Mistä pääsen tutustumaan teidän blogiinne?”.

Niinpä.

Päätimmekin, että nyt pitää vihdoinkin ottaa härkää sarvista ja perustaa oma blogi. Alustaksi valittiin tällä kertaa WordPress, toki muitakin hyviä vaihtoehtoja olisi ollut. Lopulta alustaa tärkeämmäksi ja vaikeammaksi kysymykseksi nousi sisältö. Mikä on blogimme olemassa olon tarkoitus? Miksi joku vaivautuisi lukemaan raapustuksiamme?

Olisi hienoa todeta, että tiedämme vastaukset em. kysymyksiin, mutta todellisuudessa osaamme vain arvailla. Sen takia kysymmekin, että mistä te haluaisitte meidän kirjoittavan? (kommentoikaa vapaasti blogin alle toiveitanne)

Varmasti tulemme joka tapauksessa käsittelemään teknisiä aiheita kuten ohjelmistoalustoja ja niiden soveltuvuutta erilaisiin tarkoituksiin. Emme kuitenkaan halua rajoittua tähän, vaan pyrimme tuomaan bisneslähtöisiä näkökulmia erilaisten palvelujen (esim. verkkokauppojen) kehittämiseen.

Blogiimme kirjoittaa useampi henkilö, jotta saataisiin monipuolisesti erilaisia näkökulmia esille ja toivottavasti jokaiselle jotain kiinnostavaa sisältöä. Taustalta löytyy siis niin teknistä kuin liiketoiminnallistakin näkemystä asioista.

Blogimme on nyt siis virallisesti avattu, tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan !