Antti Salmilahti on nyt Head of eCommerce

Sähköisen liiketoiminnan asiantuntijatalo Sofokus on nimittänyt Antti Salmilahden, 36, yhtiöön nimikkeellä Head of eCommerce. Salmilahdella on yli 10 vuoden kokemus kannettavatietokone.fi verkkokaupan kehittämisestä. Lisäksi Salmilahti on ollut rakentamassa Autosolutions.fi SaaS-palveluliiketoimintaa, joka myytiin OtavaMedialle vuonna 2014.

“Ohjelmistofirmoja moititaan usein liian teknologiavetoisiksi. Mietimme, että jos perinteisiin yrityksiin palkataan digitalisaation tulkkeja, niin miksi meillä ei voisi olla asiakastulkkia? Verkkokaupankäynti on ihan oma lajinsa ja haluamme varmistaa, että ymmärrämme asiakkaittemme arkea mahdollisimman hyvin.” kertoo sähköisen liiketoiminnan moniyrittäjä ja Sofokuksen perustaja Teemu Malinen.

Salmilahden ja hänen entisten yhtiökumppaniensa perustama Laptech Oy vaihtoi 1,7 miljoonaa euroa viime vuonna keskittyen tietokoneiden verkkokauppaan kannettavatietokone.fi brändin alla. Sofokuksella Antin vastuualueisiin kuuluu verkkokauppa-asiakkaiden liiketoiminnan ja asiakastyytyväisyyden kehittäminen.

Lisätiedot medialle

  • Sofokus, CEO Teemu Malinen, 040-531 8012, teemu.malinen@sofokus.com
  • Sofokus, Head of eCommerce Antti Salmilahti, 050-307 7428, antti.salmilahti@sofokus.com

Sofokus on vuonna 2000 perustettu sähköisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Uskomme, että digitalisoituminen luo huomisen voittajia. Konseptoimme, toteutamme ja ylläpidämme kauniita verkkopalveluita, jotka tuottavat asiakkaillemme mitattavaa arvoa. Sofokus on tulorahoitteinen kasvuyritys, joka kasvaa kannattavasti. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 1,7 miljoonaa euroa. Helsingin ja Turun toimipisteissä työskentelee tällä hetkellä 34 sähköisen liiketoiminnan ammattilaista. Lisätiedot: www.sofokus.com

Kannettavatietokone.fi on LapTech Oy:n omistama vuodesta 2006 toiminut kannettavien tietokoneiden erikoisliike ja palvelevan verkkokaupan edelläkävijä. Olemme erikoistuneet kannettavien tietokoneiden myyntiin, leasingiin sekä oheis- ja tukipalveluihin. Palvelemme vuosittain tuhansia yksityis- ja yritysasiakkaita ympäri Suomen.